Hyvää juhannusta!

Koronakevään tuomista rajoituksista on alettu hiljalleen luopumaan ja toivotaan, että kaikki saavat nauttia kesästä läheistensä parissa. Edelleen muistaen, että virus on vielä olemassa. Okein hyvää juhannusta kaikille♥️

Mukavaa saada tehdä työtä, jolla voi tuottaa iloa ja hyvää mieltä myös sotiemme veteraaneille♥️kuten näille aikanaan lottina palvelleille rouville, joiden kanssa saimme viettää iltapäivää ulkoillen ja tutustuen palveluyhdistys Ratevan tiloihin☺️. Hyvää viikonloppua kaikille ja muistetaan nauttia pienistäkin asioista

Apua lapsiperheen arkeen

Kaakon Hoivakaksikko on hyväksytty lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelituottajaksi. Joten jos tarvitset tilapäistä apua lasten- tai kodinhoitoon, käänny Kymsoten kotipalvelukoordinaattorin puoleen. Lisätietoja löytyy esim. Googlettamalla Kymsote, palvelusetelit, lapsiperheiden kotipalvelu. Ja tulemme avuksi myös ilman palveluseteliä ja silloin palvelun ostaminen on kotitalousvähennyskelpoista.

Ulkoilu virkistää

Keleistä huolimatta ulkoilu virkistää mieltä. Uni paranee ja tulee seurattua luonnon tapahtumia. Tänäänkin pikkulinnut sirkuttivat ja parveilivat puissa kuin olisi jo kevät.. Kaupan päälle saa vieläpä punaiset posketkin. Jos et itse ehdi läheisesi kanssa ulkoilemaan, voit hyödyntää tutustumistarjoustamme, joka voimassa tammikuun ajan. Ulkoillaan ja nautitaan leudoista keleistä! (lupa kuvan julkaisuun asianosaisilta 👍)

TUTUSTUMISTARJOUS

Tutustumistarjouksena 4 x 1 h hintaan 100 euroa, tarjous voimassa arkihinnoista tammikuun loppuun. ( norm.hinta 140 e) HUOM! Palvelu on kotitalousvähennyskelpoista, myös silloin jos sitä hankkii esim. vanhemmille tai isovanhemmille. Tarjous voimassa toiminta-alueellamme.
HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA KAIKILLE! T: Sari ja Marjo

Ajankohtaista

Päivitämme tähän osioon ajankohtaisia asioita ja uutisia.

Hyvää uutta vuotta kaikille! Kaakon Hoivakaksikko aloittelee toimintaansa ja nettisivut on nyt julkaistu. Muistattehan tutustumistarjouksemme, joka on voimassa tammikuun ajan. Pidetään huolta toisistamme!