Hinnasto

Kaakon Hoivakaksikon tuottamaa arjen sujumista helpottavaa kotipalvelua voi ostaa arvonlisäverottomasti, koska toiminta on sosiaaliviranomaisten valvomaa ja palvelu myydään henkilölle, jonka toimintakyky on alentunut joko iän tai sairauden myötä. Avun tarve voi olla joko tilapäistä tai jatkuvaa. Palveluntuottaja tekee asiakkaan kanssa kirjallisen palvelusuunnitelman – ja sopimuksen.

Arvonlisäverottomasta kotipalvelusta voi tietyin ehdoin tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennyksen voi tehdä joko asiakas itse, tai omainen, joka ostaa palvelun esim. vanhemmilleen tai isovanhemmilleen. Lisää arvonlisäverottomasta palvelusta sekä kotitalousvähennyksestä verohallinnon sivuilla. 

Hinnasto 1.1.2024 alkaen:

  • ma – pe 44 € / tunti (alv 0%)
  • lauantaisin 53 € / tunti (alv 0%)
  • sunnuntaisin / pyhinä 87 € / tunti ( alv 0 %)

Huom! Minimilaskutus /-käynti on 30 minuuttia. Palvelemme pääsääntöisesti klo 07-18 välisenä aikana.

Mikäli asiakkaalla on kunnan myöntämä palveluseteli, jolla hän ostaa yrityksen palveluita, maksaa asiakas itse mahdollisen palvelusetelin ja yrityksen laskuttaman summan erotuksen. Palvelusetelin saaminen/käyttäminen  estää kotitalousvähennyksen saamisen. Palveluseteleistä lisää www.parastapalvelua.fi (Kymsote)

Kilometrikorvaus: 10 kilometriä ylittävältä osuudelta   0,55 € / km. Erikseen sovittavissa, mikäli useita asiakkaita samalla alueella. Yhdensuuntaiset max 10 km matkat Virojoen keskustasta sisältyvät palvelun tuntihintaan.